news-item
Новини

Професіоналів потрібно спочатку виростити і навчити

Професіоналів потрібно спочатку виростити і навчити
28 травня 2021

 

ОБРАВ ПРОФЕСІЮ СВОЄЇ МРІЇ - ЖИВИ ТА ПРАЦЮЙ В УКРАЇНІ! – закликає майбутніх спеціалістів нафтогазовидобувної галузі провідна вітчизняна нафтосервісна компанія «Бурова техніка».

Одне із найважливіших завдань для керівників підприємств у всьому світі – це персонал, який треба знайти та втримати у своїй компанії. Є такий вислів «війна за таланти»: роботодавці шукають талановитих людей і борються за них.

 

НТП «Бурова техніка» не виключення і вважає, що професіоналів потрібно, спочатку, виростити і навчити. Тому, провідні фахівці компанії вирішили поділитися своїм практичним досвідом з майбутніми колегами.

В період з 24 по 28 травня 2021 року сім студентів Полтавського фахового коледжу нафти і газу та чотири студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» мали змогу поповнити базу знань з бурових розчинів, ознайомитися з лабораторним обладнанням та хімічними реагентами, зрозуміти, яке місце в майбутній професії займають знання англійської мови та впевнитися, що кожна людина має право на безпечну працю.

 

Майбутні інженери показали належний теоретичний рівень знань, за результатами заліку отримали Сертифікати та впевнилися у правильності вибору професії.

Ми можемо створювати своє – своє, справжнє, українське, сучасне, якісне – це в наших руках!