news-item
Новини

VIІ Міжнародний галузевий форум

VIІ Міжнародний галузевий форум
11 березня 2021

Вже традиційним стало починати рік із проведення галузевого форуму.

Так, 10 березня відбувся VII Міжнародний галузевий форум «Підвищення ефективності видобутку вуглеводнів на нафтогазових родовищах України», який зібрав більше ста представників нафтогазової галузі, міністерств та державних установ,  керівників компаній – лідерів ринку.

 

Протягом дня відвідувачі форуму прослухали ряд цікавих інформативних доповідей. Від НТП «Бурова техніка» представили доповіді: головний технолог Кучер Андрій, на тему «Споруджування багатостовбурних та багатовибійних свердловин – як інструмент підвищення ефективної розробки нафтогазових родовищ», а також начальник управління КРС і КТ Галушка Роман разом із старшим інженером-технологом Сергієм Чекашкіним, тема «Колтюбінгові технології – як невід’ємна складова процесів запуску, експлуатації та поточного ремонту свердловин».

 

Також відбулось спільне засідання круглого столу, в якому взяли участь представники Спілки буровиків України, спілки геологів України і викладачів Полтавської політехніки на теми:  «Геологічна освіта XXI століття» і «Удосконалення освітніх програм за спеціальністю «Буріння свердловин».

Проведення таких форумів є важливою частиною в розвитку нафтогазової галузі. Вони дають можливість піднімати дійсно важливі теми і обговорювати майбутні напрямки розвитку та вдосконалення галузі.

Захід було організовано і проведено з дотриманням рекомендацій щодо профілактики Covid-19.