news-item
Новини

V Міжнародний галузевий форум

V Міжнародний галузевий форум
12 березня 2020

11 березня на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся V Міжнародний галузевий форум «Підвищення ефективності видобутку вуглеводнів на нафтових родовищах України».

У заході взяли участь більше 150 представників державних і приватних компаній, а також викладачі і студенти Національного університету і Полтавського коледжу нафти і газу.

Протягом дня відвідувачі форуму прослухали ряд цікавих і інформативних доповідей, зокрема від представників НТП «Бурова техніка», а саме: генерального директора Вітрика Віталія Григоровича, який, уже традиційно, був модератором форуму, а також Галушки Романа Миколайовича, начальника управління КРС і КТ і Геруса Олега Олеговича, начальника проєктно-кошторисного відділу.

 

Окрім доповідей, під час форуму відбулось відкриття сучасного тренінг-центру із навчання та сертифікації фахівців нафтогазової галузі за стандартами IWCF, і проведено демонстрацію сучасних технологій із візуальної інспекції в замкненому просторі та важкодоступних місцях шляхом використання безпілотних літальних апаратів (дронів) для ефективного контролю за роботою експлуатаційного обладнання.

Ці заходи є дуже важливим кроком і надають можливість для ознайомлення із досвідом представників провідних компаній із сучасними інноваційними передовими технологіями, які сприяють розвитку енергонезалежності України.