news-item
Новини

Унікальна можливість заявити про себе

Унікальна можливість заявити про себе
24 жовтня 2023

Сьомий рік  поспіль компанія «Бурова техніка» бере участь у Міжнародній виставці «Нафтогазекспо». Незважаючи на складне становище в країні, ми не припиняємо працювати, розвиватися і пропонувати свої послуги потенційним Замовникам.

В першу чергу висловлюємо свою подяку організатору виставки – Міжнародному виставковому центру в особі керівника проєктів Вікторії Захарченко за надане виставкове місце і забудовнику – ТОВ «СТЕНДПОІНТ ЕКСПО» в особі в.о. директора Олександра Волочка за вдалий і цікавий дизайн виставкового стенду, який став візитівкою нашої компанії.

 

З гордістю повідомляємо про відвідування стенду НТП «Бурова техніка» Посла Канади в Україні Наталки Цмоць із метою знайомства з вітчизняними нафтосервісними компаніями, які працюють і розвиваються у складних сучасних реаліях.

Акцентували її увагу на те, що наші фахівці вміло та професійно працюють із обладнанням канадського виробництва, зокрема, з телеметричними системами (DRILL-TEK).А постійний партнер, компанія «УКРНАФТАГАЗСЕРВІС», уже понад десять років успішно використовує та проводить технічне обслуговування інструментів у сервісному цеху, розташованому в м. Полтава, насамперед, вибійних інструментів канадського виробництва (WENZEL DOWNHOLE TOOLS), осциляторів тощо.

 

У рамках виставки, 17 жовтня 2023 року, відбулася VII Київська нафтогазова конференція Ньюфолк НКЦ, яка стала важливою платформою для обговорення найактуальніших питань у галузі нафти та газу, а також для обміну досвідом і знаннями. До учасників заходу із вітальним словом звернувся генеральний директор НТП «Бурова техніка» Віталій Вітрик. 

Дякуємо організаторам конференції команді Ньюфолк НКЦ в особі керівника Андрія Закревського за надану можливість участі та створену атмосферу професійного спілкування.

 

Не залишився поза увагою IV з'їзд Спілки буровиків України, який відбувся 18 жовтня 2023 року.
Цей захід зібрав понад 90 делегатів – представників і науковців сфери буріння та видобутку, які обговорили ключові теми і виклики, що стоять перед українською нафтогазовою промисловістю.

IV з'їзд Спілки буровиків України став майданчиком для обміну досвідом і знайомства з сучасними досягненнями в галузі. На з'їзді було висвітлено багато важливих аспектів, таких як технологічні інновації, забезпечення безпеки нафтогазових робіт, оновлення стандартів та екологічні питання. Делегати також обговорили питання стандартизації та вдосконалення нормативно-правової бази.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити і брати участь у потужних галузевих заходах.