news-item
Новини

Підготовка висококваліфікованих кадрів – запорука розвитку галузі!

Підготовка висококваліфікованих кадрів – запорука розвитку галузі!
11 жовтня 2021

Чим раніше почати доносити студентам всю суть їхньої майбутньої професії, показувати всі її тонкощі і нюанси на власному прикладі і досвіді – тим кращі показники майбутні фахівці покажуть, розпочавши свою трудову діяльність.

 

Наша мета – підготувати висококваліфікованих співробітників,  тому ТОВ «НТП «Бурова техніка» регулярно проводить навчання за напрямом «Бурові розчини і спеціальні рідини», як уже для досвідчених спеціалістів, які мають не один рік практичного досвіду, так і для студентів, які прагнуть розвиватись та бути на крок попереду своїх одногрупників та колег.

 

У період із 04 по 08 жовтня 2021 року студенти Полтавського фахового коледжу нафти і газу та Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» поповнили свою базу знань із бурових розчинів, ознайомилися з лабораторним обладнанням і хімічними реагентами, а також власноруч провели дослідження бурового розчину в лабораторії НТП «Бурова техніка».

 

Для отримання Сертифікату про успішне проходження курсів слухачі склали іспит, а найрозумніші, яких визначили шляхом бліц-опитування, отримали  «Технологічний регламент  на бурові розчини і спеціальні рідини».

Якщо Ви також прагнете розвиватись і постійно вдосконалюватись, будемо раді Вас бачити на наших наступних курсах!