news-item
Новини

Наука краще багатства

Наука краще багатства
22 червня 2022

Участь у якісній підготовці висококваліфікованих спеціалістів і ознайомлення їх із сучасними інноваційними передовими технологіями, які сприяють розвитку енергонезалежності України – одне із завдань вітчизняної нафтосервісної компанії «Бурова техніка». 

Здобувати якісну освіту в такий складний час – надзвичайно важке і відповідальне завдання. Не дивлячись на всі труднощі, студенти і викладачі Коледжу нафти і газу Національного університету імені Юрія Кондратюка дотримались плану і успішно завершили навчальний рік.

 

15 червня розпочалась підсумкова атестація випускників освітньо-професійної програми «Буріння свердловин».  Очолив комісію з приймання іспиту академік Української нафтогазової академії, Почесний професор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат технічних наук, генеральний директор ТОВ «НТП  «Бурова техніка» Вітрик Віталій Григорович.

«Разом із освітянами ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб студенти  отримували всі необхідні знання та навики і долучались до розвитку нафтогазової галузі» – говорить Голова комісії.

Дякуємо  ЗСУ, працюємо на Перемогу та крокуємо разом до майбутнього!