news-item
Новини

Інновації, націлені на розвиток персоналу

Інновації, націлені на розвиток персоналу
10 лютого 2022

Дія принципу «які люди в компанії, така й компанія», полягає в тому, щоб кожне робоче місце займав талановитий фахівець, налаштований на співпрацю у команді, схильний мислити на перспективу, гнучкий у підходах до вирішення складних питань, наполегливий і терплячий.

 

Компанія, яка знаходить час і гроші, щоб підвищувати кваліфікацію своїх працівників, підтримувати їхню вмотивованість і спонукати ділитися власними знаннями і переконаннями, забезпечує собі конкурентну перевагу.

Ці два принципи завжди спонукають керівництво НТП «Бурова техніка» вкладатися у розвиток персоналу. Залучення інших організацій для навчання та підвищення кваліфікації кадрів є підходом, що давно вже добре зарекомендував себе.

 

Так, із 31.01.2022 по 02.02.2022 троє фахівців НТП «Бурова техніка», які працюють в офісі, забезпечують ефективність роботи підрозділів компанії та, водночас, не пов’язані з проведенням робіт безпосередньо на свердловинах, підвищили свій кваліфікаційний рівень за програмою інтерактивного курсу «Основи буріння свердловин та видобутку нафти і газу». Навчання проходило в аудиторіях тренінг-центру Wellsite Digital, інтерактивні заняття – на тренажері Educator: Drilling Systems, практичний цикл знань – на виробничих об’єктах партнерів Виконавця.

 

Позиція усіх працівників компанії дуже проста – якщо за день нічому не навчився – марно прожив день, тому  три насичених дні увінчалися отриманням нових професійних знань і сертифікатів.