news-item
Новини

VIІІ Міжнародний галузевий форум

VIІІ Міжнародний галузевий форум
21 вересня 2021

Традиційно, до Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості Інженірінговий Центр Полтава у співпраці з Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" організував уже VIII Міжнародний галузевий форум, який зібрав більше ста представників  міністерств, державних установ і керівників компаній – лідерів ринку нафтогазової галузі.

 

Форум був надзвичайно насичений подіями: на сцені відбулися дві сесії з виступами від провідних фахівців галузі. Зокрема, з доповідями виступили представники НТП «Бурова техніка»: головний технолог Кучер Андрій, тема «Досвід реалізації проектів споруджування бічних стовбурів в якості «генерального підрядника», та начальник проектно-кошторисного відділу Герус Олег із презентацією «Доцільність і нормативна база споруджування та експлуатації свердловин на єдиному кущовому майданчику».

У процесі роботи другого дня заходу, окрім засідань Асоціації «Нафта і газ України»,  Спілки буровиків і Спілки геологів України відбувся турнір із міні-футболу серед команд компаній-учасників Форуму, до якого долучилась і команда НТП «Бурова техніка».

 

 

У рамках Форуму відбулась виставка обладнання і техніки ТОВ «Сервіс Ойл», ТОВ «НТП «Бурова техніка», ПАТ «Укрнафта», ТОВ «Сімойл ЮА», яку  також відвідали студенти Полтавської політехніки та коледжу нафти і газу.

Проведення таких тематичних форумів дає можливість не лише поспілкуватись, а й поділитись успішним досвідом, ознайомитися з інноваціями в галузі, новітніми технологіями і можливостями, а також налагодити тісну співпрацю.