news-item
Новини

VI Міжнародний галузевий форум

VI Міжнародний галузевий форум
10 вересня 2020

Сьогодні завершився дводенний VI Міжнародний галузевий форум «Видобуток. Інтенсифікація. Капітальний ремонт свердловин», який відбувався 9 – 10 вересня в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Вперше НТП «Бурова техніка» виступило в якості генерального спонсора.

Форум зібрав більше сотні представників державних і приватних компаній та установ. Відвідувачі прослухали ряд цікавих і інформативних доповідей, зокрема від представників НТП «Бурова техніка» було 3 доповіді, а також вели дискусії та ділились досвідом.

 

Уперше форум відбувся на сучасній відкритій сцені, аби дотримуватися рекомендацій щодо профілактики Covid-19.

Новаціями і бонусами стали спортивні змагання фахівців нафтогазової галузі: проведено турнір із міні-футболу, де взяла участь і команда нашої компанії, і турнір із спортивного більярду.

Генеральний директор НТП «Бурова техніка» був не лише модератором форуму, а й досяг значних успіхів у змаганнях із більярду, завоювавши два почесних кубки.

 

Традиційно протягом двох днів працювала експозиція спеціалізованого обладнання для нафтогазової промисловості.

Також проведено спільне засідання Асоціації «Нафта і газ України» та Спілки буровиків України: «Активізація громадських організацій щодо захисту інтересів фахівців із нафтогазвидобування, геологорозвідки і споруджування свердловин».

Такі заходи є дуже важливим кроком і надають можливість ознайомлюватись із досвідом представників провідних компаній та сучасними інноваційними передовими технологіями та обладнанням.