news-item
Новини

Навчання персоналу – запорука розвитку компанії!

Навчання персоналу – запорука розвитку компанії!
04 листопада 2021

Пропозицій до підвищення кваліфікації наразі дуже багато, але ми обираємо найкращих. Навчальний інтерактивний курс "Буріння свердловин" у тренінг-центрі Wellsite Digital, що діє на базі Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" – саме такий вибір!

 

Протягом останніх місяців 6 спеціалістів НТП "Бурова техніка" отримали нові знання. Під час навчання вони ознайомились з особливостями буріння глибоких нафтогазових свердловин на родовищах України, технологією спуску та кріплення свердловин, системою верхнього приводу Top Drive, особливостями застосування бурових розчинів, загальними технологічними процесами і технологічним обладнанням для буріння свердловин, а також конструкцією, компоновкою, функціональним призначенням модулів та підготовкою до використання телеметричної системи MWD та багато іншого.

 

Окрім лекцій, було проведено практичні заняття на тренажері DrillSim Education, який демонструє процес газонафтоводопроявлення в свердловині та процес глушіння свердловини, у сервісному цеху ТОВ "Укрнафтагазсервіс"  і  на базі лабораторії бурових розчинів ТОВ "НТП "Бурова техніка".

Закінчився курс навчання підсумковим тестуванням та врученням сертифікатів. Щиро вітаємо наших колег із успішним  проходженням навчання та досягненням нових висот!