news-item
Новини

Ми завжди тримаємо руку на пульсі подій нафтогазової галузі!

Ми завжди тримаємо руку на пульсі подій нафтогазової галузі!
25 жовтня 2021

Доповідь та презентація лідера компанії – генерального директора Віталія Вітрика на VI Київській конференції щодо сучасних методів буріння і збільшення видобутку нафти і газу «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці» тому підтвердження.

Віталій Григорович звернув увагу на практичні організаційні питання, вирішення яких дасть можливість підвищити не тільки темпи спорудження свердловин, а і збільшити видобуток вуглеводнів.

 

Акцентував на забезпечення ефективного технічного  управління роботами зі спорудження свердловини окремою командою фахівців, які спеціалізуються на управлінні, відповідають за це і діють згідно зі світовими стандартами.

Також розділив процес спорудження свердловини на 2 етапи, і наголосив, що доцільно для Замовника з самого початку розглядати  роздільне фінансування, а саме спорудження свердловини і окремо освоєння свердловини.

 

Паралельно на міжнародній виставці «Нафтогазекспо-2021» компанія представила 3 виставкові стенди: вперше представлено бурову компанію-партнера з Німеччини; сервісні компанії ТОВ «БТФ-Колтюбінг» та НТП «Бурова техніка».

Провідні спеціалісти, які працювали на стендах, спілкувалися з потенційними партнерами і замовниками, представниками міністерства, обмінювались досвідом та обговорювали проблеми і перспективи розвитку нафтогазової галузі.