news-item
Новини

Чому компанія «Бурова техніка» науково-технічне підприємство?

Чому компанія «Бурова техніка» науково-технічне підприємство?
16 грудня 2021

Провідні фахівці нашої компанії мають успішний багаторічний досвід розроблення нормативних документів і впровадження в Україні міжнародних стандартів.

Нещодавно скарбничка виконаних робіт поповнилась іще кількома документами. Розроблено «Інструкцію з переведення/виведення в(з) режим(у) утримування в безпечному стані об’єктів магістральних нафтопроводів АТ «Укртранснафта», а також СОУ 09.1-31174865.001:2022 «Свердловини на газ і нафту. Бурові розчини і спеціальні рідини. Технологічний регламент».

 

За час своєї наукової діяльності нами розроблено вже більше 30 нормативних документів, ознайомитись з якими Ви можете за цим посиланням.

Зазначимо, що наші колеги входять до складу технічного комітету стандартизації ТК 138 «НАФТОГАЗнормування», який очолює генеральний директор «НТП «Бурова техніка» Вітрик Віталій Григорович, а Сіренко Володимир Іванович, провідний інженер зі стандартизації та якості НТП «Бурова техніка», є відповідальним секретарем ТК 138. Також Володимир Іванович представляє Україну в Міждержавному технічному комітеті стандартизації «Техніка і технології видобування і переробки нафти і газу» МТК 523.

Ми пишаємось, що наші колеги роблять вагомий внесок у розвиток стандартів для нафтогазових підприємств.