news-item
Новини

30 років Незалежності України

30 років Незалежності України
24 серпня 2021

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення та майбутнього – обов’язок кожного з нас.

Нашій країні виповнилося 30 років – вік цілком дорослої та зрілої людини, яка має уміти брати на себе відповідальність за те, що вона робить, яка вже набралася певного життєвого досвіду та багато чому навчилася на своїх помилках і перемогах. 

 

Ми маємо у своїх рядах ровесників незалежної України! Це троє відповідальних, креативних, молодих і веселих фахівців Гизила Анатолій, старший інженер з комп’ютерних систем, Пелепей Юлія, фахівець відділу розвитку персоналу та Міщук Юлія, інженер-технолог служби головного технолога.

 

Саме у переддень святкування Дня Незалежності, за даними Держстату України, компанія «Бурова техніка» отримала нагороду «Вибір Країни 2021» як одне з кращих і надійних підприємств України. Це визнання мотивує нас не зупинятися на досягнутому і продовжувати свою більш як 20-ти річну діяльність на забезпечення енергетичної незалежності України.

Наш лідер, генеральний директор Віталій Григорович Вітрик, також гідно оцінений державою за професійну і громадську діяльність, за особисті позитивні якості як Людини і Громадянина. Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експерної Ради Програми «Лідери XXI століття» його удостоєно нагороди України – «Ордена золотого тріумфального сокола» на срібній зірці з іменним посвідченням, іменного лицарського меча, іменного нагородного диплома та пам’ятної медалі до 30-ї річниці незалежності України. Офіційна церемонія вручення відбулася в Державній резиденції – Малому Маріїнському палаці, м.Київ.

 

Зичимо усім нам, українцям різного віку та професій, і надалі спільно й непохитно відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління.

Нехай Господь береже всіх нас!
Слава Україні!